LightMail

Verstuur eenvoudig een nieuwsbrief

Bekijk statistieken

Alle statistieken over uw zending zijn direct te bekijken

Mogelijkheden

Bekijk al onze mogelijkheden. U kunt ons programma ook gratis proberen tot 150 ontvangers.

MEERDERE LIJSTEN

MEERDERE LIJSTEN

Wilt u naar meerdere lijsten sturen of bijvoorbeeld uw email nogmaals sturen aan mensen die het nog niet geopend hebben? Dit is bij ons allemaal mogelijk.

UITGEBREIDE STATISTIEKEN

UITGEBREIDE STATISTIEKEN

Bij ons kunt u uitgebreide statistieken bekijken. Zo komt u te weten wie uw email heeft geopend, wie heft uitgeschreven, en op welke link het meeste is geklikt.

GEGARANDEERD ONTVANGEN

GEGARANDEERD ONTVANGEN

Voorkom dat uw email wordt gemarkeerd als spam door onze spam controle te gebruiken. Daarnaast bieden extra geavanceerde mogelijkheden om zeker te weten dat uw email aankomt.

7X24 ONDERSTEUNING

7X24 ONDERSTEUNING

U kunt ten alle tijden telefonisch contact opnemen met onze helpdesk, en via het ticket support systeem. U kunt natuurlijk ook gewoon een email sturen zie het formulier hieronder.

OP MAAT

OP MAAT

Uw nieuwsbrief kan door ons volledig opmaat aangemaakt en ingesteld worden. Speciale layouts en automatische opmaak behoren tot de mogelijkheden.

EENVOUDIGE INSTELLINGEN

EENVOUDIGE INSTELLINGEN

U kunt heel eenvoudig uw lijst aanmaken, formulieren aanmaken en email adressen toevoegen.

Recencies

Bij Zwaluwebouw willen we graag onze opdrachtgevers op de hoogte houden van alle projecten die gaande zijn. Via deze weg weten ze dus welke nieuwe bouwmethodes mogelijk zijn en wat d evoor en nadelen hier van zijn.

ZwaluweBouw

ZwaluweBouw

Bij het maken van websites is het belangrijk om klanten op de hoogte te houden van recente beveiliginslekken en verplichte update die daarvoor verplicht zijn. Email is daarvoor een perfect medium om deze berichtgeving door te laten verlopen.

LightMedia

LightMedia

Voor ons is dit een prachtige manier om in contact te blijven met onze leden. We kunnen alle recente mededelingen plaatsen. Als er een evenement is of iemand zoekt hulp dan kunnen we ook een extra nieuwsbrief verzenden zodat iedereen altijd op de hoogte is.

De Ark

De Ark

Contact

Contact
LightMail
Maria van Osstraat 18
3343 DS Hednrik-Ido-Ambacht
—————————————
Algemeen: info@lightmail.nl
Support: support@lightmail.nl
—————————————
Telefoon: 06 25 002 228